Uw boodschap komt al krachtig over op uw website. En u publiceert natuurlijk regelmatig nieuwsbrieven via bijvoorbeeld MailChimp.
Ach, denkt u, een eigen magazine of papieren periodiek is daarom maar geldverspilling, milieuvervuilend en onzin.

Maar ik durf dit te betwisten! Niets vertaalt uw merk(beleving) zo goed als de waarde van een zorgvuldig ontworpen en gedrukt magazine, periodiek of catalogus op mooi (FSC) papier. Wat is er fijner dan heerlijk bladeren en lezen in een papieren tijdschrift?

Niet vluchtig, maar waardevol. Met verdieping en aandacht.
Een weerspiegeling van uw zorgvuldig opgebouwde reputatie als sector, branche, bedrijf of merk.
Een professionele, volwassen aanvulling op uw ongetwijfeld markante website.
En juist onderscheidend, in de digitale wereld van nu.

Met meer dan twintig jaar ervaring als bladenmaker (bij veel verschillende publiekstijdschriften en special interesttijdschriften alsook diverse vakbladen) en kan ik u helpen met het opzetten van een nieuw magazine, of het onder de loep nemen van uw bestaande periodiek (restyling). En niet alleen qua artdirection en vormgeving, maar ook redactioneel. Of het nu voor een jeugdige doelgroep is of juist voor volwassenen, voor beauty of bouwvakkers, van A tot Z kan ik u de zorg uit handen nemen. Ik heb een groot netwerk van freelance redacteuren, journalisten, correctoren, illustratoren, fotografen, stylisten, visagisten, lithografen en drukkerijen, dus voor u geen lange zoektocht om uw eigen inhouse-redactie aan te vullen met ervaren professionals!

Het eerste oriƫnterende gesprek is altijd kosteloos.
Mail studio(at)marjoleinruiter.nl.

(klik op de afbeelding om te vergroten)